Nieuwe vloer leggen in de thuisverpleging praktijk.  Bij het inrichten van een praktijk voor thuisverpleging is het kiezen van de juiste vloer van groot belang. De vloer moet voldoen aan de hygiënische eisen en praktisch in gebruik zijn. Daarnaast is het van belang dat de vloer duurzaam is en een lange levensduur heeft. In dit artikel bespreken we waar je op moet letten bij het kiezen van een nieuwe vloer voor de thuisverpleging praktijk.

Soorten vloeren

Er zijn verschillende soorten vloeren die geschikt zijn voor de thuisverpleging praktijk. Een van de meest gebruikte vloeren is een PVC-vloer. PVC-vloeren zijn duurzaam, hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden. Daarnaast zijn PVC-vloeren verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, zodat je de vloer kunt aanpassen aan de huisstijl van je praktijk.

Een andere optie is een linoleumvloer. Linoleum is een natuurlijk materiaal dat ook duurzaam en hygiënisch is. Het is gemakkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen.

Naast PVC- en linoleumvloeren zijn er ook nog epoxyvloeren en gietvloeren. Epoxyvloeren zijn zeer duurzaam en hygiënisch, maar zijn minder geschikt voor ruimtes waar veel vocht aanwezig is. Gietvloeren zijn naadloos en gemakkelijk te reinigen, maar zijn minder geschikt voor ruimtes waar veel gewicht op de vloer komt te staan.

Hygiëne

Een van de belangrijkste aspecten bij het kiezen van een vloer voor de thuisverpleging praktijk is hygiëne. De vloer moet gemakkelijk te reinigen zijn en bestand zijn tegen desinfectiemiddelen. PVC- en linoleumvloeren zijn hier zeer geschikt voor. Deze vloeren zijn naadloos en hebben geen voegen waar vuil en bacteriën zich kunnen ophopen.

Veiligheid

Naast hygiëne is ook de veiligheid van groot belang in een thuisverpleging praktijk. De vloer mag niet glad zijn, omdat dit tot gevaarlijke situaties kan leiden. PVC- en linoleumvloeren zijn stroef en bieden voldoende grip, ook als er vloeistoffen op de vloer liggen. Daarnaast is het belangrijk dat de vloer geluiddempend is om geluidsoverlast voor de patiënten te voorkomen.

Duurzaamheid

Een nieuwe vloer is een investering en daarom is het van belang dat de vloer duurzaam is en een lange levensduur heeft. PVC- en linoleumvloeren zijn zeer duurzaam en gaan lang mee. Daarnaast zijn deze vloeren gemakkelijk te onderhouden, waardoor je op de lange termijn kosten bespaart.

Koop je vloer online of komt langs bij vloerenwinkel Gelderland

Wij zijn een toonaangevende aanbieder van kwaliteitsvloeren voor particulieren en bedrijven. Onze winkel biedt een uitgebreide collectie vloeren in diverse stijlen en materialen, waaronder hout, laminaat, PVC, vinyl en tegels. Wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige vloeren tegen betaalbare prijzen.

Waarom kiezen voor onze vloerenwinkel Gelderland?

  1. Groot assortiment

Onze vloerenwinkel in Gelderland biedt een ruime keuze aan vloeren in verschillende stijlen en materialen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke houten vloer of een moderne PVC-vloer, wij hebben voor ieder wat wils.

  1. Hoogwaardige kwaliteit

Wij begrijpen dat de kwaliteit van een vloer van groot belang is. Daarom bieden wij alleen vloeren van de hoogste kwaliteit aan. Al onze vloeren zijn duurzaam en gaan jarenlang mee.

  1. Deskundig advies

Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste vloer. Wij begrijpen dat het kiezen van een vloer een belangrijke beslissing is en daarom nemen wij graag de tijd om je te adviseren en te informeren over de verschillende mogelijkheden.

  1. Betaalbare prijzen

Wij vinden dat kwaliteitsvloeren voor iedereen betaalbaar moeten zijn. Daarom hanteren wij scherpe prijzen voor al onze vloeren. Wij streven ernaar om onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

  1. Uitstekende service

Onze klanten staan bij ons op de eerste plaats. Wij streven ernaar om onze klanten de beste service te bieden. Of je nu een vraag hebt over onze vloeren of hulp nodig hebt bij de installatie, onze medewerkers staan altijd voor je klaar.

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij onze vloerenwinkel in Gelderland kun je terecht voor verschillende soorten vloeren, waaronder hout, laminaat, PVC, vinyl en tegels. Wij hebben een uitgebreide collectie vloeren in diverse stijlen en materialen, zodat er voor ieder interieur en budget een passende vloer te vinden is. Onze medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de juiste vloer voor jouw woning of bedrijfspand.

Naast het leveren van vloeren bieden wij ook installatieservices aan. Onze ervaren installateurs zorgen voor een vakkundige installatie van jouw nieuwe vloer, zodat je er jarenlang van kunt genieten. Ook voor reparaties en onderhoud aan je vloer kun je bij ons terecht.

Nieuwe vloer leggen in de thuisverpleging praktijk