Deze lamp is zo breed toepasbaar en met een langdurend resultaat. Het wordt in de Chinese medische wereld zelfs ingezet voor het herstellen van de botten. Met deze lamp heb ik in de praktijk al mooie resultaten geboekt bij klanten met artrose, diverse ontstekingen en RSI klachten en chronische blaasontsteking.

Deze behandeling kan aan het einde van de massage net dat EXTRA stukje verlichting geven voor nek-, schouder-, bekken- of rugklachten. Mijn laatste aanwinst is de “Chinese methode van dry needling”’ en acupunctuur. De Westerse methode van Dry Needling behandelt alleen de spierknopen en is namelijk afgeleid van de Chinese methode.

Sport & Ontspanningsmassage

Hierdoor wordt ook de energetische doorstroming op een natuurlijke wijze gestimuleerd. Waardoor het lichaam weer in staat is om zichzelf in balans te brengen. Verder wordt bij de Chinese methode minder lang en met korte, dunnere acupunctuurnaalden gewerkt, waardoor de klanten de behandeling als bijna pijnloos ervaren. Met de dry needling haal je de hele stijve constante spanning uit de spieren en reduceer je zwellingen na een val.

En acupunctuur is zeer effectief bij Carpaal tunnel, depressie / Burn-out , hielspoor, hooikoorts en vermoeidheid van de spieren na een corona infectie. maastricht massage. Zoals je hierboven kan lezen, ben ik continue bezig mijn kennis te verbreden en verdiepen, waardoor ik een breed pallet van unieke massages en therapieën aanbied. Het mooie van mijn behandelingen is dat ze voor lange duur een positief effect op je gezondheid hebben

Ook een Chriropractor, kinestis, personal trainer mechelen … doet af en toe eens beroep op etherische oliën, muziek, kleuren, kaarsen, licht en liefde … Verbeter je fitheid en verleg je mentale grenzen dankzij personal training. Aan de hand van een persoonlijk plan kan ook jij de resultaten halen waar je van droomt. Een metamorfose die vandaag nog kan beginnen. bij Personal Coach Mechelen.

Sportmassage

Wat Valkenburg Massages zo bijzonder maakt, is dat bij de massages gebruik wordt gemaakt van de beste en efficiëntste Oosterse en Westerse technieken. Sommige klanten vinden het ook erg fijn dat er wat harder gemasseerd en knooppunten weggehaald worden..

Voor een moet u bij Maja Healing zijn. Mijn behandelingen zijn voor jong en oud en voor degenen die vooruit willen, die aan hun schoonheid willen werken en die nieuwe energie nodig hebben. Na een sessie in mijn massagepraktijk zit u een stuk lekkerder in u vel en ervaart u de nodige ontspanning.

Alle Massages Van Massage Maastricht

 Verder werk ik met etherische oliën, muziek, kleuren, kaarsen, licht en liefde. Het uiteindelijke doel van mijn massagetherapie is opluchting, bevrijding en verlichting voor iedereen. Diverse soorten massages De behandelingen die ik als masseuse in de massagesalon aanbied, . Van een helende massage tot een scrubmassage en van een ontspanningsmassage tot een Thai-massage of reikimassage.

Plan vandaag nog een massage in bij Maja Healing in Heerlen door te bellen naar . Meer informatie over mijn massagecentrum vraagt u op via het contactformulier. Ik ben úw massagespecialist binnen Limburg.

Top Massage Bij U In Maastricht – Massagesalon

In onze maatschappij leven we in een tijd waarin heel veel moet en waar het vaak draait om presteren. Veel mensen hebben weinig tijd voor een moment van rust en dit is voor het lichaam juist heel belangrijk. De prestatiemaatschappij geeft ons bewust en onbewust veel stress en dit zorgt ervoor dat mensen last krijgen van spierpijn, vermoeidheid, trillende spieren en een gevoel van onrust.

De grote vraag is nu: hoe vindt je de beste massagesalon? Of kies je bijvoorbeeld voor een massageapparaat? In dit artikel geven wij jou tips hoe je de massagesalon vindt die het beste past bij jou. 1. Waarop moet je letten bij het kiezen van een massagesalon? Het vinden van een goede massagesalon kan soms best lastig zijn.

Boek Direct Een Massage Online!

1. 1 Waar heb je precies last van? Het is allereerst belangrijk om goed bij jezelf na te gaan waar je precies last van hebt? Heb je bijvoorbeeld last van stress dan is het bijvoorbeeld een slim idee om een massagesalon op te zoeken die gespecialiseerd in het geven van anti-stressmassages Op deze manier voorkom je dat je de massagesalon kiest die niet goed past bij jouw wensen en gezondheidsklachten.

2 Vraag vrienden of zij een goede massagesalon kennen? Wij raden altijd aan om vrienden, collega’s en familie te vragen of zij goede ervaringen hebben met een bepaalde massagesalon. Zij geven altijd een eerlijke aanbeveling en op hun kan je vertrouwen. 1. 3 Vraag vrienden of zij een goede massagesalon kennen? Het is natuurlijk ook een slim idee om op het internet te zoeken naar reviews van een bepaalde massagesalon.

Massagesalon, Ontspanningsmassage

Daarnaast krijg je natuurlijk een goede indruk van de kwaliteit (relax sport maastricht). Hieronder gaan we in op de websites die je kan checken om de reviews van de praktijken te bekijken: Reviews op google maps: een goede manier om de te vinden is door gebruik te maken van Google maps. Via dit platform zoek je bijvoorbeeld op “massage woonplaats” en vervolgens krijg je alle praktijken te zien in jouw woonomgeving.

Op deze manier kan je dus een massagesalon vinden met goede reviews. Wij raden altijd aan om voor een massagesalon te kiezen met minimaal 4,5 ster en een minimum van 15 reviews. Op deze manier weet je bijna zeker dat je voor een goede massagesalon kiest. Treatwel: een andere goede website om reviews te bekijken van massagesalons is de website treatwell.

Op deze website kan je specifiek op zoek gaan naar een massagesalon die het beste bij jouw wensen past. Allereerst geef je aan wat je wensen zijn en waar je woont. Vervolgens krijg je alle massagesalons te zien die voldoen aan jouw wensen en bij jouw in de buurt zijn.

Via deze site kan je dus gemakkelijk de massage praktijk vinden die het beste past bij jouw wensen. 1. 4 Check of een massagesalon gespecialiseerd is in een bepaald type massage? Het is belangrijk om te kijken in welke massages een massagesalon gespecialiseerd in is. Hieronder hebben wij een overzicht opgesteld van de meest populaire massages: Shiatsu massage: deze massage is afkomstig uit Japan en is in Europa steeds populairder geworden.

Het doel is om de energie van het lichaam weer in balans te brengen en de flexbiliteit te bevorderen van de spieren en de gewrichten. Het effect is dat het zelfgenezend vermogen wordt bevorderd en dit heeft weer een positief effect op je immuunsysteem, mentale en lichamelijke gesteldheid – gezichtsmassage technieken. Voetreflex massage: een voetreflex massage is een zeer effectieve massage om diverse gezondheidsklachten te verminderen.

Deze reflexpunten staan via de energiebanen in verbindingen met de organen. Wanneer je lichaam niet goed in balans is zijn deze energiebanen verstopt. Door de reflexpunten te masseren zorg je ervoor dat de afvalstoffen in de energiebanen worden verwijderd. Op deze manier kunnen gezondheidsklachten worden verminderd zoals bijvoorbeeld hoofdpijn. Hot stone massage: het is een zeer oude massage die weer steeds meer in trek is.

Corry Massage

De massage wordt uitgevoerd door middel van warmte stenen en hete olie. Het heeft een hele ontspannende werking op het lichaam en is perfect om hevige spierpijn te behandelen. Daarnaast geeft het je veel hernieuwde energie omdat een zeer positief effect heeft op je bloedcirculatie. Anti stress massage: veel mensen bezoeken een massage praktijk omdat ze veel last hebben van stress (ontspanningsmassage limburg). Het is veruit de meest populaire behandeling die massagepraktijken uitvoeren. 2. Het bezoeken van een massagesalon vs massageapparaat Een eerste vraag die je aan jezelf moet stellen is of je ervoor kiest om een professionele massagesalon te bezoeken of het gebruiken van een massageapparaat. thai massage maastricht. Beide opties hebben grote voordelen. Hieronder gaan wij kort in op de voordelen van beide opties.

Sport & Ontspanningsmassage